Music Awards Ceremony 2018

Da li ste spremni za najveći muzički spektakl ikada viđen u ovom delu Evrope? Možete li da zamislite svoje omiljene muzičke zvezde
iz regiona na jednom mestu i na jednom događaju, organizovanom po najvišim svetskim produkcijskim standardima?

Upravo to će se PRVI PUT dogoditi 29. JANUARA 2019. u ŠTARK ARENI U BEOGRADU – prava poslastica za sve ljubitelje dobre muzike! 

MUSIC AWARDS CEREMONY (MAC) POWERED BY HUAWEI u organizaciji i produkciji Skymusic-a, okupiće najpopularnije izvođače iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, na dodeli prvih regionalnih muzičkih priznanja. 

Na manifestaciji će učestvovati više od 60 POZNATIH LIČNOSTI tokom 4 SATA PROGRAMA.

MAC powered by Huawei direktno će prenositi TELEVIZIJE sa nacionalnom frekvencijom u zemljama regiona.

Pred početak prenosa, 200 VIP GOSTIJU prošetaće CRVENIM TEPIHOM, a ceremoniju će uživo pratiti 15.000 POSETILACA Štark Arene.

Publika će uživati u svečanoj dodeli više od 30 PRIZNANJA, kao i u EKSKLUZIVNIM NASTUPIMA ZVEZDA osmišljenim i režiranim samo za MAC powered by Huawei.

U LIVE SPEKTAKLU biće predstavljeni najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije, scenografije, audio i video tehnologije, pokretni ekrani i inovativni koncept rasvete. Sve po čemu Skymusic već  zauzima lidersku poziciju u regionu  biće podignuto na najviši nivo.

I VI SE PITATE! Numere nominuju radio stanice iz regiona, a PUBLIKA GLASA za svoje favorite putem online glasanja.