SAŠA KOVAČEVIĆ I DIMITAR ANDONOVSKI PRATE MAC

21.12.2018. | 12:00
SAŠA KOVAČEVIĆ I DIMITAR ANDONOVSKI PRATE MAC

Sve je više javnih ličnosti koje podržavaju MAC (Music Awards Ceremony), prvu regionalnu dodelu muzičkih priznanja, koja će se održati u Štark Areni 29. januara.

Pop zvezde iz Srbije i Makedonije, Saša Kovačević i Dimitar Andonovski postali su deo MAC manije koja je zahvatila region.

“Drago mi je da se pojavila manifestacija kakva je MAC jer smatram da je pored velikog broja radio stanica koje su uključene u ovaj projekat, uključen i ceo region što svakako doprinosi promociji pesama mojih dragih kolega i mene. Raduje me što cu biti deo tog događaja!” kaže Saša Kovačević.

Saša Kovačević


Za makedonsku pop zvezdu Dimitra Andonovskog, MAC je i prilika za sklapanje novih saradnji:

“Drago mi je da se ovo događa, ne sumnjam da će MAC i 29. januar ući u muzičku istoriju i da će sjajna ekipa Skymusic-a odraditi i ovaj spektakl baš kako treba i dolikuje. Biće ovo savršena prilika za odlično muzičko druženje koje istovremeno znači i odličnu mogućnost ne samo za promociju muzike već i za eventualne saradnje. Nadam se da će ova manifestacija prerasti u tradiciju i beskrajno mi je drago što je uključen ceo region - što je savršena prilika da svi pokažemo šta smo radili u protekloj godini. Iskreno se nadam da ću biti deo manifestacije i jedva čekam da vidim šta je sve ova sjajna ekipa spremila” kaže Dimitar Andonovski, pevač i kompozitor pozorišne muzike.

Dimitri Andonovski


Dok javnost nestrpljivo iščekuje MAC, otkrivena su prva imena izvođača koji će nastupati na ceremoniji, a to su Bajaga, Petar Grašo i Sergej Ćetković. MAC će okupiti najveće regionalne zvezde na jednom mestu, a u narednim danima biće objavljena i ostala imena izvođača koji nastupaju na manifestaciji.Kliknite za sledeću vest