ODABERITE MODERNU I TRADICIONALNU FOLK NUMERU UZ LASTU

24.01.2019. | 12:00
ODABERITE MODERNU I TRADICIONALNU FOLK NUMERU UZ LASTU

Da li znate da se prva Lastina autobuska stanica nalazila u glavnom gradu Srbije i Jugoslavije, pored crkve Sv. Marka? Sedamdesetih godina prošlog veka podignuta je nova moderna autobuska stanica sa 18 perona u Beogradu, kao i elektronski računarski centar, prvi te vrste u saobraćajnim sistemima bivše Jugoslavije.

Lider u drumskom prevozu putnika kod nas i u jugoistočnoj Evropi, Lasta, ima tradiciju dugu više od 70 godina. Tradicija znači i odgovornost, a upravo je unapređenje odgovornosti prema svim učesnicima u saobraćaju osnova razvoja SP Lasta.

Osim u Srbiji, Lasta u međunarodnom saobraćaju održava više od 30 linija i pokriva veliki deo teritorije Evrope. Lastini autobusi stizali su do Kavkaza, Sirije, Gruzije, Tenerifa, Portugalije, Rusije…Tokom godine Lastini autobusi pređu oko 90 miliona kilometara i prevezu oko 80 miliona putnika.

Na manifestaciji MAC, Lasta je sponzor kategorije Moderna i tradicionalna folk numera, u kojoj se za prestižna MAC priznanja takmiče numere Ace Pejovića, Adila, Lapsus Banda, Lepe Brene, Milice Pavlović ili Saše Matića.

Glasajte za svog favorite, a ako dolazite na MAC, naravno – koristite najpouzdanijeg prevoznika, Lastu!Kliknite za sledeću vest