NATAŠA BEKVALAC: POBEDIĆU SAMU SEBE NA MAC-U

03.01.2019. | 12:00
NATAŠA BEKVALAC: POBEDIĆU SAMU SEBE NA MAC-U

Music Awards Ceremony (MAC) okupiće 29. januara u Štark Areni najveće zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije na prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja.

Više od 60 poznatih ličnosti učestvovaće u programu koji će trajati oko 4 sata, a osim dodele više od 30 priznanja, u revijalnom delu svečane ceremonije, najveće regionalne muzičke zvezde izvešće specijalno osmišljenje i režirane nastupe samo za ovu priliku.

S obzirom na to da organizaciju i produkciju MAC-a potpisuje Skymusic, iz koga su najavili da će po prvi put za ovaj događaj upotrebiti celokupnu svoju produkcionu opremu, na sceni Šrak Arene biće moguće sve!

“Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena i koliko sam počastvovana što sam deo ovako velikog projekta, i što sam odabrana, na neki način, tako da meni jedino preostaje da se jako dobro pripremim za tih mojih pet minuta, da se prikažem u najboljem mogućem svetlu, i da to bude ne samo moj mali trijumf pred publikom, nego i pred samom sobom. ” rekla je Nataša Bekvalac, i time potvrdila da će biti deo MAC-a.

Šarmantna pevačica najavila je da će na MAC-u pobediti samu sebe, jer je, osim aviona, njen najveći strah – scena!

“Svaki moj nastup je neka mala pobeda, a ovo će biti najveća”

Nataša je u intervjuu otkrila i pojedine detalje svog nastupa na MAC-u:

https://www.youtube.com/watch?v=GJEd2Er-hdE

Da će biti deo najvećeg regionalnog muzičkog spektakla ranije su potvrdili Bajaga, Van Gog, Petar Grašo, Željko Joksimović, Sregej Ćetković, Karolina Gočeva, a tokom novogodišnjih praznika objavljeno je da će i Toni Cetinski nastupati na MAC-u.

“Siguran sam da će MAC biti muzički događaj godine u regionu. Nastupaju moje drage kolege iz svih zemalja regiona, to su sve najbolji regionalni izvođači, a produkcija je takva da će sve biti moguće. Na bini MAC-a publika od mene može očekivati vrlo zanimljiv i zahtevan nastup, čije ću detalje otkriti posle Nove godine. Za sada mogu da kažem da ću u januaru provesti puno vremena u Beogradu zbog priprema specijalnog nastupa. Veoma se radujem ceremoniji dodele priznanja, i kao što sam već rekao, regionu je zaista bio neophodan ovakav jedan događaj.” rekao je Cetinski.

Publika iz celog regiona ima piliku da na sajtu MAC-a https://musicawardsceremony.com/page--kategorije-nominacija glasa za svoje omiljene izvođače.  Više od 250 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, a organizatori su objavili da je samo u prvom danu glasalo preko 300.000 ljudi iz gotovo svih zemalja sveta.Kliknite za sledeću vest