MAYA BEROVIĆ PORUČUJE: ŽELIM DUET SA RIJANOM

17.12.2018. | 12:00
MAYA BEROVIĆ PORUČUJE: ŽELIM DUET SA RIJANOM

Pevačica Maja Berović nedavno je održala prvi solistički koncert u beogradskoj „Štark areni“, kojim je oborila sve rekorde posećenosti I koji se I dalje prepričava. Uspešno završava ovu godinu i svakako može biti zadovoljna potvrdom uspeha karijere duže od decenije. Maja je poželela da se uskoro ponovo vrati na grandizonu scenu u beogradskoj „Štark Areni“, te nije odolela MAC maniji koja se već uveliko proširila regionom.

„Kada sam prvi put čula za Music awards ceremony, pomislila sam da je to definitino nešto što nam je godinama nedostajalo“, kaže pevačica.

S obzirom na to da zna da se ova ceremonija organizuje po najvišim svetskim produkcijskim standardima, šarmantna Bosanka poželela je da scenu na MAC-u deli sa jednom od najpolularnijih pevačica sveta.

„Kada bih bih sa nekom pevačicom nastupala na MAC- u, mislim da bi to definitivno trebalo da bude Rijana“, odlučno je prokomentarisala.

Svečana dodela muzičkih priznanja MAC (Music Awards Ceremony) biće održana u Štark Areni 29. Januara.
Najuticajnije javne ličnosti iz regiona već prate MAC, a među njima su i Goran Bregović, Bajaga, Đule Van Gogh, Lena Kovačević, Ida Prester, Jelena Gavrilović, Toni Cetinski, Sara Jovanović, Pančo DNK, Nataša Bekvalac, Aleksandar Milić Mili, Aco Pejović, Đorđe David, Sanja Kužet….

Više od 200 VIP ličnosti prošetaće crvenim tepihom na manifestaciji.

https://www.facebook.com/music.awards.ceremony/videos/265880690759985/

MAC će biti vrhunac dosadašnjeg rada produkcijske kuće Skymusic koja iza sebe ima dvodecenijsko iskustvo u tehničkoj produkciji najvećih regionalnih muzičkih događaja, a prenosiće ga televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona. Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark Arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.

Najnovije informacije o MAC-u možete pratiti i putem sajta www.musicawardsceremony.com kao i zvaničnih Facebook www.facebook.com/music.awards.ceremony i Instagram www.instagram.com/music.awards.ceremony profila.Kliknite za sledeću vest