MAC SE NASTAVLJA I POSLE 29.JANUARA

28.01.2019. | 12:00
MAC SE NASTAVLJA I POSLE 29.JANUARA

Interesovanje glasača i publike za MAC spektakl prevazišlo je sva očekivanja! Zato su iz organizacije i  produkcije Skymusic najavili nastavak MAC priče i nakon večerašnjeg završetka glasanja za nominacije.

Do večeras u ponoć glasači iz svih zemalja sveta na sajtu www.musicawardsceremony.com  mogu da glasaju online za svoje favorite, a publika iz regiona dodatno ima priliku da svoje glasove pošalje i putem SMS-a.

Ipak, kada se večeras završi drugi krug glasanja, i kada se zavši sutrašnji spektakl u Štark Areni i dodela nagrada, to neće biti kraj MAC-a!

Od početka live prenosa manifestacije u Štark Areni počinje novi krug SMS glasanja, ali samo za MAC nastupe.

Specijalno osmišljene i režirane nastupe na MAC-u, redosledom koji će biti otkriven tek na licu mesta u Areni, izvešće: Massimo Savić, Jelena Rozga, Letu štuke, Emina Jahović, Viva Vox, Lollobrigida, Plavi orkestar, Rasta, Aca Lukas, Petar Grašo, Željko Joksimović, Van Gog, Stjepan Hauser, Marija Šerifović, Nataša Bekvalac, Toni Cetinski, Bajaga, Sergej Ćetković, Karolina Gočeva i Jelena Karleuša.

Pratite MAC uživo na televiziji ili u Areni, i glasajte za svoje omiljene nastupe putem SMS-a. Skymusic i Cebef se odriču prihoda od SMS glasanja i ulaznica, a novac se preusmerava na UNICEF, vodeću svetsku organizaciju za decu koja će raspodeliti sredstva zemljama regiona.Kliknite za sledeću vest