KOMPANIJA HUAWEI PARTNER MANIFESTACIJE MAC

22.11.2018. | 12:00
KOMPANIJA HUAWEI PARTNER MANIFESTACIJE MAC

Ceremonija dodele muzičkih priznanja okupiće zemlje regiona oko jedne univerzalne vrednosti – muzike! Uz zabavu i scenski spektakl kakav do sada nije viđen u ovom delu Evrope, ovaj celovečernji zabavno-muzički događaj i TV šou odaće počast izvrsnosti profesionalaca u muzičkoj industriji Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Značaj ovakvog događaja prepoznala je i kompanija Huawei, neprikosnoveni svetski lider u oblasti pametnih uređaja i infrastrukture za informacione i komunikacione tehnologije.

Kreiranjem 1500 mreža uz pomoć lokalnih telekom operatera širom sveta, Huawei je pomogao u povezivanju više od jedne trećine svetske populacije, a partnerstvom sa manifestacijom MAC, doprineće povezivanju regionalne muzičke publike i izvođača. Huawei je osnovan pre tri decenije, posluje u 170 zemalja i regiona, a u Srbiji je prisutan više od 12 godina.

U organizaciji i produkciji Skymusic-a, MAC powered by Huawei, će publici iz našeg regiona po prvi put pružiti priliku da, osim TV prenosa uživo, prate i live prenos na društvenim mrežama iz potpuno drugog ugla zahvaljujući naprednim tehnologijama Huawei uređaja.

Skymusic je kompanija koja potpisuje tehničku produkciju svih najvećih koncerata, festivala i manifestacija u Srbiji i regionu, poput festivala Exit i njegovih regionalnih ekstenzija (Sea Star u Umagu, Sea Dance u Budvi, Revolution u Temišvaru…). Kao vodeća regionalna kompanija u oblasti produkcije velikih događaja koji zahtevaju vrhunska scenska, zvučna i vizuelna rešenja, u portfoliju Skymusic-a ističu se nastupi lokalnih i regionalnih zvezda, ali i koncerti Rijane, Robija Vilijamsa, Enrikea Iglesiasa, zatim tehnička produkcija takmičenja “Final Four” u Beogradu, kao i produkcija šou programa “X Factor”, “Ja imam talenat” i mnogih drugih.

Music Awards Ceremony powered by Huawei biće održan 29. januara 2019. u Štark Areni.

 

 

 

 

 

 

 Kliknite za sledeću vest