I VI SE PITATE!

22.11.2018. | 12:00
I VI SE PITATE!Više od 60 poznatih učesnika programa iz svih zemalja regiona, brojni specijalno osmišljeni i režirani nastupi samo za ceremoniju dodele muzičkih priznanja, više od 200 VIP ličnosti na crvenom tepihu….Ali da bi MAC powered by Huawei zaista bio najbolji i najveći spektakl u regionu, potrebni ste nam i vi! Glasovi publike takođe će odlučivati o tome ko će biti pobednici kategorija u kojima se dodeljuju muzička priznanja.

Prvi, inicijalni odabir numera i izvođača za MAC powered by Huawei priznanja napraviće radio stanice iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Rukovodeći se svojim relevantnim parametrima slušanosti i popularnosti numera i izvođača, radio stanice će nominovati pesme i autore čija su dela najomiljenija i najpopularnija među slušaocima.

U odabiru učestvuju najrelevantnije radio stanice iz celog regiona, na čijim se talasima mogu čuti svi žanrovi – od popa i roka do narodne i rege muzike, a svaka stanica praviće liste kandidata za muzičke žanrove za koje je specijalizovana. Na taj način će se, kroz odabir od strane radio stanica, već uvažiti mišljenje slušalaca, ali publika će imati i dodatnu priliku da svoje preferencije iskaže kroz online glasanje. Svako će imati pravo da glasa za svoje muzičke favorite, a glasovi publike uzeće se u obzir u konačnim odlukama o pobednicima kategorija.

Priznanja će biti dodeljena 29. januara 2019. godine na spektakularnoj manifestaciji u Štark Areni, ali do tada – partite MAC powered by Huawei sajt kao i društvene mreže Facebook https://www.facebook.com/music.awards.ceremony i Instagram https://www.instagram.com/music.awards.ceremony.

Budite u pripravnosti - glasanje počinje uskoro!


Kliknite za sledeću vest